Categorieën
Wijny

Amsterdam Glass Bierglas groot

Amsterdam Glass Bierglas groot

Amsterdam Glass Bierglas groot

Amsterdam Glass Bierglas groot aanbieding

€19.95

Meer weten over deze wijn?
Wil je Amsterdam Glass Bierglas groot kopen? Deze heerlijke Glaswerk uit Amsterdam Glass is een echte aanrader! Amsterdam Glass Bierglas groot is van het merk Amsterdam Glass en heeft een inhoud van .

Meer over Amsterdam Glass Bierglas groot

Het vriesglas concept van Amsterdam Glass is speciaal ontworpen om drankjes koel te houden of uw drank binnen een korte tijd naar een aangename temperatuur te verkoelen.

Hoe werkt het?

Door het dubbelwandige vriesglas in de vriezer te plaatsen, bevriest de vloeistof tussen de wanden en krijgt het glas haar functie. Een bevroren vriesglas houdt uw drank voor minstens 30 minuten ijskoud. Drank dat op kamertemperatuur in een bevroren glas wordt geschonken, koelt binnen 2 – 3 minuten naar een temperatuur tussen de 0°C en -2°C.
Amsterdam Glass Company is de patenthouder van de speciale, consumentveilig en natuurvriendelijke koeltechniek in het vriesglas.

Vriesglazen zijn dubbelwandige glazen gevuld met een speciale vloeistof. Vriesglazen zijn gemaakt van borosilicaatglas en kunnen temperaturen weerstaan van 30°C tot 250°C. De vloeistof tussen de twee dubbele wanden is consument veilig en bestaat volledig uit natuurlijke vloeistoffen en ingrediënten. De vloeistof bevriest tot een temperatuur van -18°C zodra deze in de vriezer wordt geplaatst. De temperatuur van de vriezer dient tussen de -15°C en -25°C te zijn. Met deze technologie neemt het vriesglas de temperatuur van de drank op en staat hij zijn kou aan de inhoud van het glas af. Het vriesglas is vaatwasmachinebestendig en kan uiteraard ook met de hand gewassen worden. Nadat een vriesglas voor minimaal één uur in de vriezer (-18°C) heeft gezeten, kan hij direct gebruikt worden.

Alle vriesglas producten zijn uitgerust met een speciale druk plug. Indien er sprake is van overdruk zal de plug zich openen en kan de vloeistof uit het glas ontsnappen. Een extra functionaliteit die we voor uw veiligheid aan het product hebben toegevoegd. Het ventiel is een speciaal ‘one-way’ ventiel dat er voor zorgt dat het glas vaatwasserbestendig is. De pressure release plug is een gepatenteerd concept dat eigendom is van Amsterdam Glass Company.

Met het vriesglas is uw laatste slok altijd kouder dan uw eerste.

Specificaties:

 • Afmeting: 21,6 x 8,6 cm
 • Inhoud 390ml
 • Vaatwasbestendig
 • Amsterdam Glass Bierglas groot valt onder de categorie Glaswerk.
 • De wijn komt uit Amsterdam Glass en de regio is .
 • De prijs van een fles Amsterdam Glass Bierglas groot is €19.95.
 • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

 • Bestel je Amsterdam Glass Bierglas groot voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
 • Wijny heeft een groot assortiment.
 • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Amsterdam Glass Bierglas groot, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
 • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.