Categorieën
Wijny

Anthonij Rupert Red Blend 2011

Anthonij Rupert Red Blend 2011

Anthonij Rupert Red Blend 2011

Anthonij Rupert Red Blend 2011 aanbieding

€99.95

Meer weten over deze wijn?
Wil je Anthonij Rupert Red Blend 2011 kopen? Deze heerlijke Rode wijn uit Zuid Afrika is een echte aanrader! Anthonij Rupert Red Blend 2011 is van het merk Anthonij Rupert Wyne en heeft een inhoud van 750ml.

Meer over Anthonij Rupert Red Blend 2011

Complex en verleidelijk. In de neus van deze wijn romige, kruidige eiken aroma’s die zich mengen met het sensuele van zwarte kers, pruim, tabak en een subtiele hint van viooltjes. De lagen bouwen zich verder op: fruitig, verfijnd en elegant. Zwarte vruchtencompote, cacao en kruiden. Het is een krachtige wijn die eerde subtiel is dan zwaar. Harmonieus, fluwelig zacht en gerijpt.

Deze Anthonij Rupert Blend bestaat uit 69% Cabernet Sauvignon, 14% Merlot, 14% Cabernet Franc en 3% Petit Verdot. De druiven voor deze specifieke blend worden gekozen van de beste wijngaarden. De L’Ormarins wijngaarden met gedecomponeerde graniet leverde de rijkdom en de volheid aan de wijn. De Rooderust wijngaarden die meer klei en een licht warmer klimaat heeft, levert de intense fruit aroma’s. Samen produceren deze wijngaarden een unieke wijn. De druiven worden met de hand geplukt. De fermentatie vindt natuurlijk plaats. De wijnen worden 24 maanden gerijpt in 100% nieuwe Franse eiken vaten, ongefilterd gebotteld en fles gerijpt voor 24 maanden. Deze wijn heeft een bewaarpotentieel van 15+ jaar. 

Uitermate geschikt om op zichzelf te drinken, maar deze wijn laat zich ook goed combineren met rund, lam en harde kazen.

  • Anthonij Rupert Red Blend 2011 valt onder de categorie Rode wijn.
  • De wijn komt uit Zuid Afrika en de regio is Darling, Franschhoek.
  • De prijs van een fles Anthonij Rupert Red Blend 2011 is €99.95.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Anthonij Rupert Red Blend 2011 voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Anthonij Rupert Red Blend 2011, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.