Categorieën
Wijny

Bolfan Traminac Dessert

Bolfan Traminac Dessert

Bolfan Traminac Dessert

Bolfan Traminac Dessert aanbieding

€11.95

Meer weten over deze wijn?
Wil je Bolfan Traminac Dessert kopen? Deze heerlijke Witte wijn uit Kroatië is een echte aanrader! Bolfan Traminac Dessert is van het merk Bolfan en heeft een inhoud van .

Meer over Bolfan Traminac Dessert

Traminac is dezelfde druif die in Duitsland bekend is onder de naam Gewürztraminer. Door de hoeveelheid restsuiker is het een lichtzoete wijn die uitstekend geschikt is voor diverse desserts. De wijn is gemaakt in de stijl van de Elzas-wijnen en kan zich dan ook absoluut meten met de topwijnen uit de Elzas.

De wijn heeft een mooie goudgele kleur. In de neus krijg je een lichte geur van wilde roos vermengd met rijpe perzik, noten en honing. De smaak is vol en fris door de mineraliteit van de bodem.

Traminac past goed bij (niet al te zoete) romige desserts met bijvoorbeeld sinaasappelsaus of Lychee gedoopt in witte chocolade. De wijn past ook heel goed bij kazen als roquefort en münster.

Uitspraak: Bòlfan Trámienàts

Hoerawijn:

De wijn is in januari 2019 door vinpressionist Hubrecht Duijker uitgeroepen tot Hoerawijn. Hij schrijft hierover: Het is een behoorlijk zoete wijn (ruim 26 gram suiker per liter) met de voor zijn druif zo kenmerkende zwoele kruidigheid en wat honingachtig fruit. Net als Gewurztraminer uit Alsace kun je ‘m combineren met bijvoorbeeld roodschimmelkaas, en met Aziatische gerechten.

  • Bolfan Traminac Dessert valt onder de categorie Witte wijn.
  • De wijn komt uit Kroatië en de regio is Zagorje.
  • De prijs van een fles Bolfan Traminac Dessert is €11.95.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Bolfan Traminac Dessert voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Bolfan Traminac Dessert, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.