Categorieën
Wijny

Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois

Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois

Chateau d'Escurac Medoc Cru Bourgeois

Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois aanbieding

€19.98

Meer weten over deze wijn?
Wil je Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois kopen? Deze heerlijke Rode wijn uit Frankrijk is een echte aanrader! Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois is van het merk Chateau d’Escurac en heeft een inhoud van 750ml.

Meer over Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois

Met een kapel uit de elfde eeuw op het terrein, was Chateau d’Escurac een opmerkelijke producent in Civrac en Medoc sinds de wijnen voor het eerst werden genoemd als “onder de vijfde groei van de Medoc” in 1839. Door een verscheidenheid aan eigenaars passeerden totdat het het Landureau bereikte familie in 1934, het pand is momenteel in het bezit van en wordt begeleid door Jean-Marc, de kleinzoon van het oorspronkelijke Landureau, die ook eigenaar is van Chateau Haut Myles, een tweede landgoed dat langs de weg woont.
In 1989 ging Jean-Marc wonen op het terrein van 23ha en zette al zijn energie in het renoveren van de wijngaard. Met percelen met kleiachtige grindbodems die zijn bezaaid met natuurlijke groei of zaaien, hanteert Landureau technieken van lutte raisonnee die 40-50 h per hectare opleveren.
In 1990 maakte hij zijn eerste jaargang en tegelijkertijd werkte hij aan de verbetering van de wijnstokken die hij had geërfd. Geobsedeerd door het omhelzen van nieuwe technieken om zijn vooruitgang te bevorderen, werd Landureau in 1996 beloond toen Chateau d’Escurac de 15de Crus Bourgeois Cup kreeg, voorafgaand aan enkele van de meest illustere groei in de categorie

  • Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois valt onder de categorie Rode wijn.
  • De wijn komt uit Frankrijk en de regio is Bordeaux.
  • De prijs van een fles Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois is €19.98.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Chateau d’Escurac Medoc Cru Bourgeois, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.