Categorieën
Wijny

Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud)

Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud)

Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud)

Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud) aanbieding

€349.00

Meer weten over deze wijn?
Wil je Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud) kopen? Deze heerlijke Cadeau artikelen uit Coravin Wijnschenker is een echte aanrader! Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud) is van het merk Coravin en heeft een inhoud van .

Meer over Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud)

De Coravin Model Two Elite is het neusje van de zalm als het gaat om de wijnsystemen van Coravin. Het Coravin wijnsysteem geeft je de mogelijkheid om wijn te schenken zonder de fles te ontkurken. Zo geniet je van een goed glas wijn zonder dat de fles direct leeg moet. De Model Two Elite heeft prachtige kleuren en chromen accenten. De verschillen in kleur, materiaal en details onderscheiden de Model Two Elite van zijn twee voorgangers, de Model Two en Model One. 

Met het Coravin wijnsysteem drink je wijn per glas zonder de fles te openen. Dit innovatieve systeem is voorzien van een holle naald die door de kurk (en de capsule!) geprikt wordt. Door de naald schenk je de wijn. De ruimte die hierdoor in de fles ontstaat wordt, door dezelfde naald, opgevuld met argongas. Door het argongas komt er geen zuurstof bij de wijn. Hierdoor zal er geen oxidatie plaatsvinden en wordt de wijn dus niet zuur! Zodra het glas vol is trek je de naald weer terug en de kurk zal hermetisch sluiten zodat deze weer perfect luchtdicht is.

Het systeem werkt met alle flessen met een natuurkurk. 

Coravin capsules zorgen ervoor dat de wijn zijn constante kwaliteit behoudt. Doordat er geen reactie met de wijn is en argongas geen effect heeft op de smaak zorgt gebruik van deze capsules voor een perfect glas wijn, elke keer weer. Elke capsule met argongas is goed voor het schenken van 15 glazen wijn van 150 ml. Bij de Coravin Model Two Elite ontvang je standaard twee gasbusjes. 

Het reinigen van het wijnsysteem is simpel. Spoel de schenktuit voorzichtig schoon met lauw kraanwater. Zorg ervoor dat het water er bij de naald weer uitkomt. Hiermee spoel je eventuele wijnresten uit de naald. Daarna laat je kort wat gas ontsnappen door de naald om het overtollige water weg te spoelen. Droog de Coravin af en je bent klaar. Doe dit elke keer nadat je de Coravin hebt gebruikt.

  • Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud) valt onder de categorie Cadeau artikelen.
  • De wijn komt uit Coravin Wijnschenker en de regio is .
  • De prijs van een fles Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud) is €349.00.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud) voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Coravin Model 2 Elite Champagne (licht goud), dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.