Categorieën
Wijny

Lussory White Airen

Lussory White Airen

Lussory White Airen

Lussory White Airen aanbieding

€7.50

Meer weten over deze wijn?
Wil je Lussory White Airen kopen? Deze heerlijke Alcoholvrije Wijn en Spirits uit Witte wijn is een echte aanrader! Lussory White Airen is van het merk La Source en heeft een inhoud van 750ml.

Meer over Lussory White Airen

Deze wijn heeft een heldere lichtgele kleur. De geur is zeer herkenbaar als wijn. De smaak is fris en licht. Hij zit hoger in zijn zuren en heeft daardoor een sterk wijn karakter. Een smaakvolle wijn die zeer toegankelijk is en erg geschikt als aperitief of bij de lunch. Past bij witvis en kalfsvlees als voorgerecht. Frisse salades.

Doordat ze geen sporen van alcohol bevatten zijn allen voorzien van een Halal-certificering. De alcohol wordt uit de wijn gehaald door middel van vacuüm. De basiswijn met alcohol wordt in een glazenbuis van 22 meter hoog gegoten. Rondom de buis zitten uitstulpingen waar de alcohol middels een vacuümmethode uit de wijn wordt getrokken. Door vele filters en vertragingen in de buis, wordt onderin de alcoholvrije wijn opgevangen. Dit alles gebeurt op 32 graden Celsius. Dit wordt in totaal 4 keer gedaan waardoor de alcohol van 12% naar 9% gaat en van 9% tot 6%, van 6% tot 3% van 3% tot < 0% Dit alles gebeurt op 32 graden Celsius. Hierdoor blijft de smaak van de basiswijn zoveel mogelijk behouden zonder de alcohol.

  • Lussory White Airen valt onder de categorie Alcoholvrije Wijn en Spirits.
  • De wijn komt uit Witte wijn en de regio is La Mancha.
  • De prijs van een fles Lussory White Airen is €7.50.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Lussory White Airen voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Lussory White Airen, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.