Categorieën
Wijny

San Marzano TR3 Pumi Rosso

San Marzano TR3 Pumi Rosso

San Marzano TR3 Pumi Rosso

San Marzano TR3 Pumi Rosso aanbieding

€9.50

Meer weten over deze wijn?
Wil je San Marzano TR3 Pumi Rosso kopen? Deze heerlijke Rode wijn uit Italië is een echte aanrader! San Marzano TR3 Pumi Rosso is van het merk San Marzano en heeft een inhoud van 750ml.

Meer over San Marzano TR3 Pumi Rosso

De drie druiven soorten (Primitivo, Malvasia Nera en Negroamaro) doe voor deze Gran Trio, oftewel de TR3 Pumi zijn gebruikt, groeien op in een perfect klimaat. En deze komen van de oudste wijngaarden van San Marzano. Veel zonneschijn zorgt voor veel zachtheid. De frisse wind die door de oude stammen waait geeft juist weer verkoeling. Hierdoor verloopt het rijpingsproces langzaam en evenwichtig. De wijnmaker van San Marzano houdt het groeiproces nauwlettend in de gaten en als deze rijp genoeg is start men met de handmatige oogst. Langs de oude stokken worden alle trossen gecontroleerd en voorzichtig naar het wijnhuis San Marzano gebracht. Hier krijgen de trossen een zachte persing en ondergaat het sap maar liefst zes maanden hout lagering. Een deel van de gebruikte vaten is nieuw. Doordat dit nieuw is geeft het houten vat veel smaak aan San Marzano TR3 Pumi Rood.

In het glas heeft de TR3 Pumi een mooie donkere robijnrode kleur. In de neus ruiken we zwart fruit zoals braam, kers en bosbes, maar na wat walsen en zuurstof ook tonen van chocolade, pruimen, rozijntjes en wat zoetige kruiden. In de mond is de TR3 Rosso erg zacht en bijna romig met wederom het zwarte fruit maar ook proeven we in de keel wat vanille, cacao en toffee.

  • San Marzano TR3 Pumi Rosso valt onder de categorie Rode wijn.
  • De wijn komt uit Italië en de regio is Puglia.
  • De prijs van een fles San Marzano TR3 Pumi Rosso is €9.50.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je San Marzano TR3 Pumi Rosso voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan San Marzano TR3 Pumi Rosso, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.