Categorieën
Wijny

Siebrand Klooster Bloedwijn

Siebrand Klooster Bloedwijn

Siebrand Klooster Bloedwijn

Siebrand Klooster Bloedwijn aanbieding

€5.95

Meer weten over deze wijn?
Wil je Siebrand Klooster Bloedwijn kopen? Deze heerlijke Speciale wijn uit Gluhwein is een echte aanrader! Siebrand Klooster Bloedwijn is van het merk Siebrand en heeft een inhoud van 750ml.

Meer over Siebrand Klooster Bloedwijn

Klooster Bloedwijn is bij uitstek geschikt om te drinken als slaapmutsje, maar ook als aperitief aan te raden. Klooster Bloedwijn is van oudsher befaamd om zijn lekkere zoete en kruidige smaak.

Bloedwijn is wijn waaraan kunstmatig versterkende stoffen zijn toegevoegd, zoals ijzerverbindingen, calciumglycerofosfaat en ginseng.

Wanneer bloedwijn gebruiken ?
Dagelijks vragen we veel van ons lichaam en geest. Stresssituaties, te weinig beweging en onvoldoende aandacht voor goede voeding kunnen er voor zorgen dat we ons niet fit voelen. Ook het ouder worden kan een rol spelen. Het lichaam heeft af en toe extra behoefte aan bouwstoffen. Daarvoor is bloedwijn al sinds jaar en dag een prima middel. Het merk Pleegzuster Bloedwijn is een oud en vertrouwd versterkingsmiddel waar nog altijd zeer velen baat bij hebben. Het kan u net dat beetje extra energie geven.

1 glas klooster bloedwijn van 100 mililiter bevat gemiddeld: 12% alcohol, 150 Kilocalorien, en 0 gram vet. Klooster bloedwijn wordt gezien als een voedingssupplement. Neemt u 1 glas Klooster bloedwijn voor middag- en avondmaal en eventueel voor het slapen gaan.

  • Siebrand Klooster Bloedwijn valt onder de categorie Speciale wijn.
  • De wijn komt uit Gluhwein en de regio is .
  • De prijs van een fles Siebrand Klooster Bloedwijn is €5.95.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Siebrand Klooster Bloedwijn voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Siebrand Klooster Bloedwijn, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.