Categorieën
Wijny

Weingut Anselmann Riesling Classic

Weingut Anselmann Riesling Classic

Weingut Anselmann Riesling Classic

Weingut Anselmann Riesling Classic aanbieding

€10.75

Meer weten over deze wijn?
Wil je Weingut Anselmann Riesling Classic kopen? Deze heerlijke Witte wijn uit Duitsland is een echte aanrader! Weingut Anselmann Riesling Classic is van het merk Weingut Anselmann en heeft een inhoud van 750ml.

Meer over Weingut Anselmann Riesling Classic

De stijl van wijnmaken is er bij het Weingut Anselmann op gericht wijnen te produceren die in hun stijl en aroma’s getypeerd zijn voor het druivenras waar ze van gemaakt zijn. De wijngaarden bevinden zich in de Pfalz, het Duitse verlengstuk van de Elzas. De streek geniet een bijzonder mild klimaat, met soms bijna mediterrane trekjes. Het voorjaar begint hier vroeg en we vinden hier overal zuidelijke planten, zoals oleanders, vijgen en zelfs citrusvruchten.

De streek is befaamd om zijn prachtige amandelbloesems. De druiven worden hier dan ook perfect rijp. Een aantal druiven wordt zowel hier als de nabijgelegen Elzas aangeplant. Deze riesling is daar een goedvoorbeeld van. Riesling is natuurlijk ook dé druif van Duitsland, die hier mooie, karakteristieke wijnen oplevert, met een mooie balans tussen zoet en zuur. De wijn heeft de aanduiding ‘Classic’. Deze wordt gebruikt voor wijnen op basis van druiven met een rijp karakter, met voldoende suikers. De smaak moet droog van karakter zijn, en het suikergehalte mag daarom niet boven een vastgestelde limiet zijn. Daarmee is het een mooie, karakteristieke, droge Riesling.

Heerlijk bij witvis, zeevruchten, gevogelte en varkensvlees. Ook goed te schenken bij harde kazen van koemelk of gewoon als aperitief.

  • Weingut Anselmann Riesling Classic valt onder de categorie Witte wijn.
  • De wijn komt uit Duitsland en de regio is Pfalz.
  • De prijs van een fles Weingut Anselmann Riesling Classic is €10.75.
  • De bezorgtijd is gemiddeld 1 dag(en).

Waarom bestellen bij Wijny?

  • Bestel je Weingut Anselmann Riesling Classic voor 14:00 uur? Dan heb je het morgen al in huis.
  • Wijny heeft een groot assortiment.
  • Bestel je voor meer dan €50.00 euro aan Weingut Anselmann Riesling Classic, dan wordt het gratis thuisbezorgd.
  • Wijny heeft een ruim aanbod met exclusieve wijnen die je alleen bij Wijny kunt bestellen.